fb pixel

‹ Terug naar het nieuwsoverzicht

Cloudoplossingen zonder IKEA-effect

U kent het wel: u wilt net voor u bij een klant binnenstapt uw aantekeningen van de vorige afspraak nog even overlopen … om dan vast te stellen dat die nog netjes op uw bureau liggen. Of u hebt ’s avonds nog tijd gemaakt om noodzakelijke aanpassingen aan een document aan te brengen … om dan de volgende dag op kantoor te vernemen dat een van uw medewerkers dat al had gedaan.

Herkenbaar? Dan kunnen we twee dingen besluiten: uw bedrijf zit nog niet in de cloud én u hebt – hoorbaar of niet – heel wat lelijke woorden gebruikt. Uw oplossing? Een cloudoplossing op maat van uw kmo. Want daarmee hebt u altijd en overal toegang tot de laatste versie van uw digitale bedrijfsdocumenten. Extra voordeel: uw bloeddruk blijft beter onder controle.

 

cloudoplossingen

 

Cloudoplossingen voor kleine kmo’s?

Kan dat wel voor uw kleine kmo? Ja natuurlijk! Of vindt u dat alleen grote spelers mogen genieten van de flexibiliteit en het gemak van cloudoplossingen? Topware Systems zeker niet. Is zo’n oplossing dan niet te duur voor een kleine kmo? Helemaal niet. Want een cloudoplossing verhoogt de efficiëntie en productiviteit in uw bedrijf waardoor u snel uw investering terugverdient.

 

Een cloudoplossing op maat: eindeloze troeven

Mag het nog wat meer zijn? Geen probleem. Met een cloudoplossing op maat verzekert u zich van:

  • een veilige dataopslag
  • informatie die nooit verloren gaat (innovatieve back-upsystemen)
  • een optimale uptime
  • geen infrastructuurkosten (geen lokale servers, licenties of software-updates)
  • een vaste prijs per maand
  • een IT-oplossing op maat

 

Uw cloudoplossing = uw kleerkast

Overtuigd van de voordelen van een cloudoplossing voor uw kmo? Super! Dan komt nu het moeilijke stuk: kiezen. Vergelijk het met een kleerkast kopen. U kunt een vakman raadplegen, of u kunt binnenstappen bij IKEA en zelf aan de slag gaan. Het resultaat van optie twee? U hebt een degelijke standaardkleerkast die u zelf – met of zonder lelijke woorden en bloeddrukverhoging – in elkaar hebt gezet. Maar wel eentje die niet is aangepast aan uw behoeften. En dat is jammer.

 

Wat u zelf doet, doet u niet noodzakelijk beter

Het gevolg van uw keuze? Al snel blijkt dat die kast te groot of te klein is, dat de deuren loshangen door intensief gebruik, of dat u niet genoeg leggers hebt voor uw propere was. Met een heleboel frustratie en weggegooid geld als resultaat. Ons advies? Doe uzelf een plezier. Ga voor een cloudoplossing zonder IKEA-effect en laat u begeleiden bij de keuze én implementatie. Zo bent u zeker van de meest optimale cloud solution voor uw bedrijf!

 

Veilige IT-groeten
Het Topware Systems-team