fb pixel

Hardware

Professionele hardware voor uw ICT-infrastructuur

Uw hardware – de fysieke toestellen waarop uw oplossingen worden gebouwd – vormt de basis van uw ICT-Infrastructuur. Topware Systems verzorgt de volledige levering, installatie en integratie van uw toestellen. Van servers, tablets, desktops en laptops tot netwerktoestellen: bij ons bent u altijd zeker van hoogwaardige apparatuur. Uw garantie op een betrouwbare werking van uw ICT-infrastructuur? Onze kennis van kwaliteitsvolle hardware en operating systems. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt en kunnen u dus met kennis van zaken de juiste hardware voor uw kmo voorstellen.

Computers

Wij selecteren toestellen op basis van uw budget en verwachtingen en zorgen zo voor maximaal werkcomfort. Ook het onderhoud van uw computers nemen wij graag voor onze rekening.

U kunt bij ons terecht voor:

  • servers
  • desktops
  • laptops
  • tablets
  • all-in-one pc’s
  • smartphones

Microsoft Surface Pro

Een tablet én volwaardige laptop in één

Ontdek onze Microsoft Surface Pro deals

Printers

Het aanbod aan printers is bijzonder groot. Daarom helpen wij u graag om de juiste keuze te maken voor uw kmo. We selecteren voor u de printers of multifunctionals die voldoen aan uw wensen en hebben daarbij aandacht voor het milieu. Graag nog meer service? Dan kunnen wij ook zorgen voor de aansluiting op alle randapparatuur en voor het onderhoud van uw toestellen.

Telefoons

Belt u liever zonder oortje? Dan leveren wij u toestellen voor aansluiting op uw VoIP-netwerk die we integreren in uw telefonieapplicaties.