fb pixel

ICT service & support

Dé sleutel tot een performante ICT-infrastructuur? Een deskundige installatie, een regelmatig onderhoud en een professioneel beheer van uw ICT-omgeving. Topware Systems biedt u ICT-solutions op maat. Van een standaardservice op uurbasis tot een allesomvattend maandelijks contract: u kiest de oplossing die het best bij de behoeften van uw kmo past.

ICT-services die uw ICT-infrastructuur in topvorm houden.

Wilt u duurzaam, optimaal en zorgeloos genieten van uw ICT-infrastructuur? Dan is een deskundige installatie, een regelmatig onderhoud en een vakkundig beheer van uw ICT-omgeving essentieel. Topware Systems biedt u dan ook ICT-services op maat. Van een standaardservice op uurbasis tot een allesomvattend maandelijks contract: u kiest de oplossing die het best bij de behoeften van uw kmo past. Bij ons kunt u altijd rekenen op professionele ondersteuning en opvolging.

Analyse & optimalisatie

Voldoen uw IT-processen nog aan de behoeften van uw kmo? U ontdekt het met de IT-audit van Topware Systems. Deze audit bestaat uit twee delen: een grondige analyse en een aanbeveling tot optimalisatie. Tijdens de analysefase leggen we de knelpunten in uw ICT-infrastructuur bloot. We maken een inventaris en visualisatie van uw systemen en processen en gieten onze bevindingen in een rapport. Vervolgens krijgt u van ons in de optimalisatiefase een stappenplan met aanbevelingen om de pijnpunten in uw ICT-structuur weg te werken.

Databeheer

Uw databases zijn een essentieel onderdeel van uw bedrijf. Een goed onderhoud en beheer zijn noodzakelijk om tot optimale prestaties te komen. Onze medewerkers zijn specialisten in dit vakgebied: ze werken maatoplossingen uit die perfect aansluiten bij de behoeften en verwachtingen van uw kmo.

Beveiliging

Informatieveiligheid is key in de ICT-services van Topware Systems. Wij bieden u professionele en betrouwbare oplossingen om de continuïteit van uw kmo te verzekeren en uw bedrijfsgegevens optimaal te beveiligen. Dankzij de onlineback-up zijn de fysieke locaties van uw originele documenten en hun back-ups volledig van elkaar gescheiden. De beveiligingsmaatregelen tegen virussen, malware en spam beschermen uw server en uw werkstations. Kortom: uw informatie is beveiligd tegen dataverlies én externe bedreigingen.

Serverbeheer

Cloudoplossingen bieden uw kmo ongetwijfeld een meerwaarde. Toch is het soms nodig om een eigen server te hebben. Is dat zo voor uw kmo? Dan helpt Topware Systems u graag met de installatie, de configuratie en het beheer.

Meer informatie nodig?

Onze specialisten geven je graag advies!

Stel je vraag