KMO Portefeuille: TWS als dienstverlener voor de KMO portefeuille

Wist u dat TWS erkend dienstverlener is voor de KMO-portefeuille?
Door de Vlaamse Overheid werd TWS erkend als dienstverlener op vlak van advies en opleiding. Dankzij deze erkenning kan u als bedrijf 30% overheidssubsidie genieten voor de opleidingen en adviezen van TWS. Hiervoor dient u als bedrijf onder de KMO-definitie te vallen (minder dan 250 werknemers; jaaromzet max.50 miljoen euro).

ADVIES

TWS nv werd door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener voor de KMO-portefeuille op het vlak van ADVIES onder registratienummer DV.A220620.

In praktijk betekent dit voor u als organisatie dat u gebruik kan maken van onze adviesverlening in IT-projecten met een overheidssubsidie. Dit gaat over projecten zoals het ontwerpen van een programmatie, IT-consultancy, ERP-systemen, migraties van data en mail enzovoort.

Deze subsidie zorgt ervoor dat 30% van de kosten voor het advies dat wij u aanbieden, door de overheid wordt betaald.

Uiteraard dient u als bedrijf onder de KMO-definitie te vallen, om van deze subsidiemaatregel gebruik te kunnen maken. Dit wil zeggen dat uw bedrijf minder dan 250 werknemers in dienst moet hebben en een maximale jaaromzet mag draaien van 50 miljoen euro. Via www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille kan u deze subsidie aanvragen.

Indien u hulp nodig heeft met de registratie en aanvraag van de subsidiëring, helpen wij u graag verder. We zorgen er samen met u voor dat alles hierrond vlotjes verloopt.

KMO-Portefeuille

OPLEIDING

Topware Systems nv werd door de Vlaamse Overheid erkend als dienstverlener op vlak van OPLEIDING onder registratienummer DV.O238099.

In praktijk betekent dit dat u als organisatie met een overheidssubsidie gebruik kan maken van onze IT-opleidingen. Dit gaat over zowel de klassikale als de online training in softwarepakket als ‘hands-on’ opleiding als onderdeel van een door TWS geleverd IT-project.

Deze subsidie zorgt ervoor dat 30% van de kosten voor de opleiding die wij aanbieden, wordt betaald door de overheid.

Uiteraard dient u als bedrijf onder de KMO-definitie te vallen, om van deze subsidiemaatregel gebruik te maken. Dit wil zeggen dat uw bedrijf minder dan 250 werknemers in dienst mag hebben en dat u een maximale jaaromzet van 50 miljoen euro mag draaien. Via www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille kan u deze subsidie aanvragen.

Indien u hulp nodig heeft met de registratie en aanvraag van de subsidiëring, helpen wij u graag verder. We zorgen er samen met u voor dat alles hierrond vlotjes verloopt.