Over TWS

TWS activeert het digitale potentieel van uw bedrijf!

Over TWS

TWS heeft drie vestigingen: eentje in Tienen, Antwerpen en De Kempen. Het bedrijf werd opgericht in 1994. Met doordachte strategieën en betrouwbare IT-oplossingen helpen we kleine en grote bedrijven om zorgeloos en efficiënt te werken.

TWS richt zich op twee categorieën van ICT-ondersteuning.

  • Bedrijfssoftware : MS Dynamics 365 Business Central
  • Infrastructuur: PC’s, Laptops, netwerk, internet, telefonie,…

Naast deze twee categorieën beschikt TWS ook over een groot netwerk dankzij Sonical. Het is een groep van digitale dienstverleners met jaren ervaring. Dankzij deze samenwerking biedt TWS u een totaaloplossing voor al uw digitale vragen en noden. Dit alles met behoud van schakelsnelheid en persoonlijke aanpak.

Waarom TWS

All-in one oplossing

Flexibel en snel

Vertrouwen

Heeft u interesse in een samenwerking?

Kan u hulp gebruiken bij het installeren en implementeren van digitale telefonie, Microsoft 365 of de juiste cloudinfrastructuur op maat van uw KMO? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Team TWS

Team TWS
Team TWS
Team TWS

Peter Van Boeckel - Zaakvoerder TWS

Tim De Pauw - Verantwoordelijke afdeling infrastructuur/helpdesk

Erwin Verbraeken - IT developer en software consultant

Peter houdt zich vooral intern bezig met het bestuur van TWS en de administratie. Voor de klanten van TWS doet hij de business en functionele analyse en stuurt hij het Development team aan.

Na een carrière van 25 jaar in de industriële automatisatie, startte Tim op 1 januari 2015 bij TWS. Hij is dan ook het levende bewijs dat een carrièreswitch op je 50ste perfect mogelijk is! Als één van de mede-eigenaars staat Tim in voor de afdeling infrastructuur/helpdesk.

Erwin startte in 1998 bij Sonical by TWS en stapte in 2001 mee in de zaak. Ondertussen werkt hij dus al meer dan 20 jaar bij TWS en dat als IT Developer en Software Consultant.

Team TWS

Andy Van Cleynenbreugel - systeem- en netwerkbeheerder

Andy werkt reeds 3 jaar bij TWS als Netwerk en Security expert en zit in de groep van Infrastructuur. Hij volgde hiervoor de nodige opleidingen/examens bij Fortinet.

Zijn voornaamste taak is het behandelen van de helpdesk tickets. Daarbuiten voert hij kleine projecten uit zoals mail migraties, installatie van netwerken, instellen van digitale telefonie, installeren PC’s…

Onze partners

3CX Partner
Lenovo
Kyocera
Continia