IT-update voor Qualident Tienen

Bij TWS werken we steeds toe naar duurzame relaties met onze klanten. Tandartsenpraktijk Qualident Tienen is daar het perfecte voorbeeld van. Qualident Tienen is een moderne en gedeconventioneerde tandartsenpraktijk, met als doel een mooie glimlach te bezorgen aan al haar patiënten. Dit doen ze steeds in een professionele omkadering.

Hoe het begon

Om deze professionele omkadering aan te bieden, is er niet alleen nood aan goede instrumenten om de patiënten te helpen, maar ook aan een goede server en IT-infrastructuur.

Qualident werkt met het softwarepakket DentAdmin, de nummer 1 software ontwikkeld voor en door tandartsen. Om een perfecte werking te blijven garanderen, installeerden we in 2022 een nieuwe server.

Dat Qualident tevreden was, bewijst het feit dat we sinds het begin van de samenwerking nu ook hun volledige IT-infrastructuur beheren. We leverden pc’s aan die we ook in beheer namen, zetten de telefonie om naar een digitale centrale met 3CX en installeerden een pakket waarmee ze het beheer van de patiënten nog beter kunnen opvolgen.

Meer weten over deze eerste samenwerking met Qualident Tienen? Lees dan hier meer.

Het vervolg

Na de succesvolle installatie van de nieuwe server verhuisde Qualident in december van datzelfde jaar naar een nieuwe locatie in de OLV-Broederstraat in Tienen. Deze locatie is toch wel wat speciaal, want een deel van de praktijk werd gebouwd in de voormalige kapel van de school die vroeger op die site stond.

TWS mocht de verhuis en uitbreiding van het ICT-materiaal van de kabinetten uitvoeren. De praktijk telt nu 7 kabinetten, voorzien van alle nodige IT-infrastructuur waarop de tandartsen de patiëntendossiers kunnen opvragen en aanpassen. Het computernetwerk is helemaal nieuw, waardoor iedereen binnen de praktijk kan genieten van een snelle netwerkverbinding én snelle Wifi, ook voor de bezoekers via een gastnetwerk.