3 redenen waarom het goed is om beroep te doen op de IT-consultants van Sonical by TWS

Heeft u moeite met het aanwerven van een IT-expert? Vindt u het belangrijk dat uw interne documenten gestructureerd en voor iedereen duidelijk vindbaar zijn? Vindt u het belangrijk dat zowel kleine als grote IT-problemen snel worden opgelost, zonder zelf uren te zoeken naar waarom uw mailbox niet werkt? En wil u steeds mee zijn met de nieuwste updates en softwares in functie van veiligheid? Dan is het voor u interessant om beroep te doen op externe IT-consultants.

IT is voor elke onderneming een belangrijk onderdeel. Om niet te zeggen dat het eigenlijk onmisbaar is. Een goed werkende IT-omgeving zorgt er namelijk voor dat u en uw medewerkers efficiënt kunnen werken, dat u een goede service kan bieden aan uw klanten én dat al uw gegevens steeds veilig bewaard worden. Want stel u eens voor dat al deze zaken ontbreken: zonder een efficiënte werking voor uw medewerkers kan u geen goede service bieden, zonder goede service doen klanten geen beroep meer op u en zonder klanten… Wel, u weet waar we naartoe willen.

Het punt is dus dat u en uw onderneming IT-experts nodig hebben die over de juiste kennis beschikken. Zowel voor dagelijks onderhoud als voor tijdelijke projecten kan u best beroep doen op IT-consultants. Start er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker? Laat alle hardware die deze persoon nodig hebben heeft installeren door professionals. Zo verlies je zelf geen tijd met resetten, updaten, alle nodige toegang verlenen… Maar ook voor het dagelijks onderhoud van onder andere softwareprogramma’s komen IT-consultants handig van pas!

Nog niet helemaal mee in ons verhaal? Geen probleem. Wij geven nog eens drie extra redenen mee waarom het goed is om beroep te doen op de IT-consultants van Sonical by TWS.

Heel wat kennis onder één dak

Het team van Sonical by TWS bestaat uit zes ervaren IT-specialisten, elk met een enorme kennis van het vak. U kan er dus steeds vanuit gaan dat we weten waarover we spreken en dat u altijd door de juiste persoon geholpen wordt. Vertrouwen is onze belangrijkste factor en daar streven we elke dag opnieuw naar, zowel bij bestaande als bij nieuwe klanten.

Flexibel en snel

Zit u nu met een probleem dat nu opgelost moet worden? Was u bijvoorbeeld net bezig met de boekhouding en is uw boekhoudprogramma stilgevallen? Bij Sonical by TWS krijgt u meteen uw specialist aan de lijn, die u voorziet van een snel antwoord zodat u meteen geholpen wordt. Hierdoor verspilt u geen kostbare tijd aan de wachtlijn. Klinkt dat nu niet als muziek in de oren? Onze consultants zijn flexibel inzetbaar en werken snel, maar op een efficiënte en correcte manier!

All-in one oplossing

Zoekt u naar een manier om efficiënter samen te werken met uw medewerkers? Wil u graag een eigen app bouwen? Of bent u op zoek naar extra IT-hulp bij ontwikkeling of onderhoud? Sonical by TWS faciliteert elke uitdaging, groot of klein. We bieden een all-in one oplossing aan op maat van uw onderneming. Zo krijgt u steeds exact wat u nodig heeft.

Konden we u helemaal overtuigen? Of krijgt u graag meer informatie over de services die we aanbieden? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder!