Waarom het goed is om uw e-mailhandtekening centraal te beheren

Heeft u bepaalde richtlijnen in uw bedrijf opgesteld in verband met e-mailhandtekeningen voor uw medewerkers? Maar wil u deze handtekeningen op een makkelijkere én efficiëntere manier kunnen beheren zodat er steeds consistentie is? Sonical by TWS biedt u dé oplossing aan!

Wist u dat het mogelijk is om deze e-mailhandtekening centraal te beheren? Met andere woorden: u kan er vanop één centraal punt voor zorgen dat iedereen binnen uw bedrijf dezelfde e-mailhandtekening heeft.

Op het eerste gezicht niet helemaal overtuigd van de meerwaarde hiervan? Sta ons toe u enkele redenen te geven waarom dit toch een voordeel is!

Uw mailbox als extra marketing- en communicatiekanaal

Organiseert u een leuk event? Een interessante en inspirerende webinar? Of biedt u tijdelijk een leuke actie aan? Dan communiceert u hier ongetwijfeld over via uw social mediakanalen! Maar heeft u er al ooit aan gedacht om dit ook via mail te communiceren? En dan hebben we het niet over uw maandelijkse nieuwsbrief.

We hebben het hier eerder over een iets subtielere, maar toch zeer efficiënte aanpak. Namelijk: uw e-mailhandtekening! Mails verstuurd vanuit persoonlijke accounts, worden zo goed als altijd gelezen omdat u in conversatie gaat met een ander persoon. De kans dat deze persoon uw handtekening leest, is dus heel erg groot.

Door uw e-mailhandtekening centraal te beheren, bijvoorbeeld via CodeTwo Signature, kan u makkelijk een banner toevoegen. En zo kan uw mailbox inzetten als extra marketing- en communicatiekanaal!

Van op elk apparaat een identieke handtekening

Heeft u het al gemerkt: u ziet een mail binnenkomen op uw smartphone, denkt snel te antwoorden, maar uw e-mailhandtekening is niet zichtbaar. Wanneer u de e-mailhandtekeningen van uw bedrijf centraal beheert, zijn deze altijd en op eender welk device meteen zichtbaar.

Op maat van elke medewerker

Een e-mailhandtekening op maat van elke medewerker of afdeling binnen uw bedrijf? Of een aparte handtekening voor intern en extern mailverkeer? Alles is mogelijk! U kiest zelf welke handtekening bij wie verschijnt en wanneer.

Heeft u meer informatie nodig? Of kan u hulp gebruiken bij het centraal beheren van uw e-mailhandtekeningen? Neem dan zeker contact met ons op!