Wat is essentieel voor een goede IT-infrastructuur?

Bij TWS hebben we het vaak over het belang van een goede IT-infrastructuur. Maar wat is dat nu juist en hoe bekomt u dit? Wist u bijvoorbeeld dat Microsoft 365 de interne werking van uw bedrijf verbetert? Of dat uw bedrijfsinformatie met een cloudoplossing steeds op een beveiligde externe server staat? Bent u benieuwd waarin uw bedrijf nog kan verbeteren? TWS somt u de meest essentiële zaken op voor een goede IT-infrastructuur.

Microsoft 365

Zorgt een uitpuilende mailbox regelmatig voor chaos en frustratie? Weet u welke Microsoft licenties u effectief nodig hebt en waar u deze kan kopen? Gebruikt u het volledige pakket waarvoor u betaalt?

Microsoft 365 biedt op heel wat vlakken mogelijkheden om de interne werking van uw bedrijf te verbeteren. Vanuit één portaal kan u, samen met uw collega’s, werken aan de meest recente versies van documenten, vergaderingen inplannen en bent u beschermd tegen bedreigingen zoals spam, phishing en malware. Geniet bovendien van financiële flexibiliteit dankzij een abonnementssysteem dat u op elk moment kan aanpassen.

Security en netwerk

Wil u uw hardware beschermen tegen cyberaanvallen, virussen en spam? Wil u een snel én veilig netwerk, zowel bedraad als draadloos? Is uw huidige netwerk wel veilig?

Het klinkt misschien wel vanzelfsprekend, maar we kunnen niet genoeg hameren op het belang van een goede beveiliging. Denk hierbij aan een firewall of andere technische bescherming die hackers en andere cyber security bedreigingen tegengaat. Zorg hierbij voor de juiste afscherming in je netwerk. Betrek hier een expert bij die u kan helpen met het instellen en monitoren van uw beveiligingssoftware.

Wenst u graag een audit? Sonical by TWS voert deze met plezier uit. Zo kunnen we nagaan of uw netwerk voldoende beveiligd is.

Hardware

Bent u op zoek naar de juiste toestellen voor uw bedrijf? Weet u niet welk merk nu beter is dan het andere en waarom?

Onder hardware wordt alles qua toestellen verstaan: servers, desktops, laptops, smartphones, netwerkapparatuur… De juiste toestellen aankopen, installeren en integreren voor uw bedrijf vergt tijd en kennis. Wist u dat Sonical by TWS u ook op dat vlak 100% kan ontzorgen?

Cloudinfrastructuur

Wil u uw bedrijfsinformatie op een veilige plek bewaren? Wil u zowel tijd als geld besparen? Wil u de productiviteit, alsook de efficiëntie van uw bedrijf optimaliseren?

Zorg er dan zeker voor dat u een betrouwbare dataopslag toevoegt aan uw IT-infrastructuur. Op deze manier kunnen uw medewerkers steeds aan de informatie en documenten die ze nodig hebben. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw medewerkers efficiënt te werk kunnen gaan, maar ook dat uw IT-infrastructuur goed in elkaar zit!

Digitale telefonie

Wil u, zonder hoge kosten, makkelijk bereikbaar zijn om klanten een vlotte dienstverlening te bieden? Wil u zelf makkelijk aanpassingen kunnen doen aan uw belproces? Wil u ook thuis of op verplaatsing bereikbaar zijn via het bedrijfstelefoonnummer?

Geniet van de voordelen van een eigen telefooncentrale met al zijn functionaliteiten zoals digitale receptionist, call queues, vakantieregelingen… zonder hoge kosten. Verlies geen mogelijke klanten omdat je niet bereikbaar bent. Dit kan via een eigen digitale centrale (3CX) of door een integratie van een belplan op Teams.

Meer weten is beter werken. Wil u advies over uw IT-omgeving of over hoe u efficiënt alle nodige tools kan inzetten? Dan is onze opleiding misschien wel iets voor u! Dankzij onze opleiding haalt u het maximale uit uw IT-omgeving.

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk onze opleidingspagina voor meer informatie.