Move To Happiness: een online platform om je gezondheid te boosten

Covid-19 heeft heel wat bedrijven uitgedaagd. Zo ook fitnessclub Move To Happiness Nijlen. Move To Happiness wil een gids zijn bij het vinden van opzwepende workouts, rustgevende yogaclasses en motiverende gezondheidstips. Zodat iedereen zijn/haar welzijn kan boosten op een snelle en leuke manier! Het bedrijf speelde al langer met het idee om deze visie en hun brand kracht bij te zetten met een online platform. Covid-19 was het laatste duwtje in de rug dat ze nodig hadden om er 100% voor te gaan. En daarvoor hebben ze beroep gedaan op de expertise van TWS. 

De uitdaging

Move To Happiness staat voor een transparante, persoonlijke en flexibele aanpak. Deze kernwaarden wilden ze ook online doortrekken. Geen eenvoudige klus, want hoe creeër je een online community waar automatisatie en persoonlijke feelings hand in hand gaan? Bovendien moest het platform erg veelzijdig zijn: van het boeken van live workouts en webinars, tot het bekijken van video’s opgeslagen in de database, tot een automatische betaling van de gekozen producten of sessies. TWS koos ervoor om verschillende modules van Microsoft Dynamics te combineren om zo alle bedrijfsprocessen te stroomlijnen én om klanten van Move To Happiness een super klantenervaring te bieden.

Klantencase Move To Happiness

Een sterk plan

Met de verschillende modules van Microsoft Dynamics bouwden we bij TWS een online community platform uit waarop Move To Happiness altijd 100% kan vertrouwen.  Backend en frontend communiceren real live met elkaar zodat de data steeds correct is en Move To Happiness steeds objectieve bedrijfsbeslissingen kan maken.

Het platform werd gebouwd op 5 componenten:

  1. Digital buddy: Klanten krijgen een gepersonaliseerd aanbod en automatisch voorstellingen van producten op maat. TWS kon de grootste uitdaging en belangrijkste vraag van MTH dus counteren: een makkelijke, geautomatiseerde klantenbeleving die sporters op maat verder helpt en adviseert.
  2. Happy Coins: Bij Move To Happiness kunnen klanten met Coins betalen. Zo kost een sessie van 30 minuten 6,25 Coins en eentje van 60 minuten 9,75 Coins. Afhankelijk van wat een klant boekt, worden de Coins automatisch van het account afgetrokken. Klanten zien altijd realtime een overzicht van hun abonnement, uitgegeven Coins en te besteden Coins.
  3. Boekingen: Klanten kunnen hun favoriete workout of webinar (op locatie of digitaal gestreamd) boeken via hun online portaal.
  4. Content platform: MTH heeft een bibliotheek met meer dan 100 losse workouts en verschillende 4 weken lifestyle programma’s. Klanten die de juiste rechten hebben, krijgen snel en eenvoudig toegang tot de juiste video’s en papers.
  5. Automatische boekhouding: TWS creëerde een custom build automatische boekhouding. De opmaak van verbruiksfacturen, het afrekenen van Coins, automatische uitbetalingen naar stakeholders, automatische berekening van commissies naar partners toe, … Aan werkelijk alles werd gedacht.

 

Kenneth Van Daele, zaakvoerder bij Move To Happiness is erg tevreden over de samenwerking met TWS: “De samenwerking verliep vanaf dag één erg vlot. Peter nam meteen de tijd om te luisteren naar alle aspecten van ons verhaal. Ze hebben onze visie meegenomen en vertaald naar een online omgeving. Het is van onschatbare waarde om meteen iemand voor je te hebben die meedenkt en op dezelfde golflengte zit.  Peter is bovendien altijd bereikbaar, dat maakt dat we snel kunnen schakelen en altijd een top klantenbeleving kunnen nastreven.”