Cloudoplossingen zonder IKEA-effect

Heeft u al eens onnodig lang gezocht naar notities die u nodig had voor een meeting met een klant, om dan vast te stellen dat ze nog op uw bureau lagen? Of bent u al eens lang bezig geweest met het maken van noodzakelijke aanpassingen aan een document, om dan de volgende dag op kantoor te vernemen dat één van uw medewerkers dat al had gedaan?

Komt u dit bekend voor? Dan kunnen wij twee dingen besluiten: uw bedrijf zit nog niet in de cloud en u hebt, hoorbaar of niet, heel wat lelijke woorden gebruikt. Uw oplossing? Een cloudoplossing op maat van uw kmo. Met cloudoplossingen voor kmo’s heeft u altijd en overal toegang tot de laatste versie van de digitale bedrijfsdocumenten. Een extra voordeel om u helemaal te overtuigen: de bloeddruk blijft beter onder controle.

Cloudoplossingen voor kleine kmo’s?

We horen u al denken: “Kan dat wel voor uw kleine kmo?” Ja, natuurlijk! Of vindt u dat alleen grote spelers mogen genieten van de flexibiliteit en het gemak van cloudoplossingen? Sonical by TWS zeker niet. “Is zo’n oplossing dan niet te duur voor een kleine kmo?” Helemaal niet, want een cloudoplossing verhoogt de efficiëntie en productiviteit in uw bedrijf. Hierdoor kan u snel uw investering terugverdienen.

Een cloudoplossing op maat: eindeloze troeven

Mag het nog wat meer zijn? Geen probleem! Met een cloudoplossing op maat verzekert u zichzelf van:

  • Een veilige dataopslag.
  • Informatie die nooit verloren gaat (innovatieve back-upsystemen).
  • Een optimale uptime.
  • Geen infrastructuurkosten (geen lokale servers, licenties of software-updates).
  • Een vaste prijs per maand.
  • Een IT-oplossing op maat.

Uw cloudoplossing = uw kleerkast

Konden we u overtuigen van de voordelen van een cloudoplossing voor uw kmo? Super! Dan komt nu het moeilijke stuk: kiezen.

Vergelijk het met het kopen van een kleerkast. U kan een vakman raadplegen, of u kan binnenstappen bij IKEA en zelf aan de slag gaan. Het resultaat van optie twee? U heeft een degelijke, standaardkleerkast die u zelf, met of zonder lelijke woorden en bloeddrukverhoging, in elkaar hebt gezet. Maar, het is eentje die niet is aangepast aan uw behoeften. En dat is jammer.

Wat u zelf doet, doet u niet noodzakelijk beter

Het gevolg van uw keuze? Al snel blijkt dat die kast te groot of te klein is, dat de deuren loshangen door intensief gebruik of dat u niet genoeg leggers hebt voor uw propere was. Het resultaat? Een heleboel frustraties en weggegooid geld.

Ons advies? Doe uzelf een plezier en ga voor een cloudoplossing zonder IKEA-effect. Laat u begeleiden bij de keuze én implementatie. Zo bent u zeker van de meest optimale cloud solution voor uw bedrijf!