TWS is nieuwste lid bij Sonical

Met veel enthousiasme laten we u weten dat TWS recent lid is geworden van Sonical. Een samenwerkingsverband tussen zes onafhankelijke IT-bedrijven die dezelfde visie delen. Een joined forces die ons de mogelijkheid biedt om kennis en resources te delen, waardoor we onze diensteverlening verder kunnen verbeteren en nog meer kunnen inzetten op totaaloplossingen.   

Het IT-landschap verandert steeds sneller en de vraag van klanten naar bedrijfsoptimalisaties blijft stijgen. Er is nood aan een uitgebreide expertise in verschillende domeinen. Als kleinere implementator kan je nooit àlle kennis in huis hebben. Maar dankzij deze collectieve samenwerking zullen we onze klanten toch een totaaloplossingen kunnen bieden voor de meest complexe en veelomvattende vragen.  

Wij kijken uit naar dit nieuwe hoofdstuk. 

Meer informatie over Sonical kan u hier terugvinden.