Waarom een up-to-date infrastructuur u meer tijd oplevert

De volgende situatie komt u ongetwijfeld bekend voor: u komt aan op kantoor en wil meteen beginnen werken, want u moet een aantal deadlines halen. Maar… het duurt eeuwen voor uw computer is opgestart. In de tussentijd gaat u een koffie halen, slaat een praatje met een collega en wanneer u terug aan uw bureau komt begint uw computer ineens te updaten. De klok tikt ondertussen genadeloos verder en u verliest kostbare tijd. Heeft u zich al eens afgevraagd hoeveel tijd u kan besparen door een up-to-date infrastructuur te gebruiken? Sonical by TWS legt u uit hoe u bovenstaande situatie kan vermijden.

Ook de COVID-periode zorgde ervoor dat de laptop terug is van (eigenlijk nooit) weggeweest. De klassieke opstelling van een bureau met een vaste desktop is volledig verleden tijd. Medewerkers moeten en willen zich flexibel kunnen opstellen, zodat ze overal hun werk kunnen doen. Een gegeven dat het telewerken alleen maar bevorderde.

Geen vertragingen meer

Dé belangrijkste factor van een up-to-date infrastructuur is waarschijnlijk dat u geen vertragingen meer zal ondervinden. We illustreren dit even met een voorbeeld:

Wanneer een oudere computer meldt dat er een softwareupdate nodig is en u deze ook uitvoert, kan dit tot gevolg hebben dat uw computer veel trager gaat werken. Of u installeert een bepaald programma dat u nodig hebt voor uw werk. Een ouder toestel is hier vaak niet tegen gewapend en gaat ook hier weer veel trager werken. Met een moderne laptop of computer heeft u dit niet aan de hand. Deze toestellen kunnen heel wat updates aan én u kan zonder problemen nieuwe programma’s downloaden.

Met een oudere computer heeft u het ongetwijfeld ook al voor gehad dat deze uit het niets een softwareupdate begint uit te voeren. Een up-to-date infrastructuur doet dit niet, maar geeft u de optie om een moment aan te duiden dat voor u het beste uitkomt. Bijvoorbeeld ‘s avonds wanneer u weer thuis bent of zelfs ‘s nachts. Zo verliest u geen waardevolle tijd meer.

Waardevolle investering

Digitalisering gaat elke dag een stapje verder. En uiteraard zit ook hier de COVID-periode voor iets tussen. Nieuwe en moderne toestellen worden zo gemaakt dat zij 100% gewapend zijn tegen deze digitalisering. Maar ook online vergaderingen kunnen zonder vertraging, en mits een goede internetverbinding, perfect overal doorgaan.

We sommen nog even kort de voordelen op van een up-to-date infrastructuur:

  • U kan, aan het tempo dat u gewend bent, doorwerken aan uw projecten.
  • Online vergaderingen vinden plaats zonder constant gehaper.
  • U verliest geen kostbare tijd meer en u haalt altijd de vooropgestelde deadlines.

We kunnen hier dus met zekerheid zeggen dat investeren in een nieuwe en up-to-date infrastructuur een waardevolle investering is.

Wil u graag een up-to-date infrastructuur integreren in uw kantoorruimte, maar heeft u geen idee voor welke toestellen u best kiest? Dan kan u steeds beroep doen op de experten van Sonical by TWS. Wij gaan samen met u op zoek naar de perfecte match voor uw bedrijf!