TWS gaat partnership aan met Cloud Communications

TWS zoekt steeds naar dé manier om al haar klanten op elk moment de beste service te garanderen. Sinds enkele maanden is er een nieuwe partnership tussen TWS en Cloud Communications. En we zijn heel blij om dit te kunnen aankondigen!

Wie is Cloud Communications

Maar wie is onze nieuwe partner nu eigenlijk? Cloud Communications is een VOIP (Voice Over IP) provider. Het bedrijf biedt een oplossing aan voor digitale telefonie via een cloud PBX, ook wel gekend als een online telefooncentrale. De oplossing van Cloud Communications is complementair aan de oplossingen die wij bij Sonical by TWS zelf aanbieden, namelijk via ‘on premise’ digitale telefooncentrales (via 3CX). Dit zijn digitale telefooncentrales die wij installeren op servers en computers in het eigen bedrijfspand van de klant.

Wie heeft hier het meeste baat bij? U, onze klant natuurlijk. Want dankzij deze samenwerking kan u op dit moment voor een nog breder aanbod bij ons terecht. Alle vragen in verband met Voice Over IP kan u aan ons stellen en met de expertise van Cloud Communications, bieden wij u een helder en duidelijk antwoord aan.

Hoe zit dit partnership in elkaar?

De samenwerking met Cloud Communications kwam tot stand via een tevreden gezamenlijke klant. Vanaf nu kan u dus ook voor vragen over VOIP bij TWS terecht. Bij deze samenwerking blijven wij fungeren als ‘go to contact’ voor onze klanten. Gedaan met vijf verschillende contactpersonen, verwarrende reacties en voortdurend heen en weer gemail. Wel een snel en helder antwoord. We staan steeds in nauw contact met de professionals van Cloud Communications om steeds een correct en accuraat antwoord te voorzien.