Hoe uw bedrijfsprocessen stroomlijnen met Microsoft Dynamics 365?

Wil u altijd, overal en op elk device bedrijfsinformatie kunnen raadplegen? Zoekt u naar goede analyses om resultaatgerichte bedrijfskeuzes te maken? Als u over deze zaken nadenkt, doet Microsoft Dynamics 365 bij u dan een belletje rinkelen? Niet meteen? Het is nochtans dé oplossing om al uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen!

Waarom zou u werken met Microsoft Dynamics 365?

We lichten graag de voordelen toe:

De bedrijfsapplicaties van Microsoft Dynamics 365 stroomlijnen al uw bedrijfsprocessen, met als doel een efficiënte en geautomatiseerde bedrijfswerking. Met andere woorden: alle tools worden samengebracht op één platform.

Naast het grote voordeel van geautomatiseerde bedrijfsprocessen, is Microsoft wereldwijd één van de grootste software- en hardware aanbieders. Ze zetten maximaal in op integratie. Dynamics 365 is het enige platform voor bedrijfsapplicaties waarbij standaard ook big data, Business Intelligence en Internet of Things is geïntegreerd.

Samen bepalen we de strategie die het best bij uw bedrijf past: u kan het aanbod van Microsoft Dynamics recht uit de doos halen, of u krijgt een aanbod op maat. Sonical by TWS bekijkt dan welke componenten en licenties van Dynamics 365 interessant zijn voor uw bedrijf.

Een greep uit het aanbod

Microsoft Dynamics 365 is een enorm pakket dat u heel wat te bieden heeft. We geven u daarom een greep uit het aanbod mee:

  • Microsoft 365 business central bevat alle tools voor bedrijfsbeheer en boekhouden en kan op maat worden aangepast. Zo Kan u als KMO alle nodige zaken verbinden en resultaatgerichte bedrijfsbeslissingen nemen.
  • Dynamics sales pro geeft net iets meer commerciële mogelijkheden dan business central. U beheert klantrelaties, krijgt inzicht in de belangrijkste potentiële klanten, sluit deals en verhoogt slim de verkoopopbrengst.
  • Met Dynamics marketing brengt u dan weer de volledige customer journey in kaart. Ontdek de belangrijkste touchpoints, versterk relaties en engagement en zet aan tot aankoop.

Benieuwd wat Microsoft Dynamics 365 specifiek voor uw business kan betekenen? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact op met de experten van Sonical by TWS! We bespreken graag uw uitdagingen.